Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Hej på dej...inte ska du väl stå där i dörren & frysa...gå hem igen :)

Detta är en av alla populära texter, med glimten i ögat, som finns att välja på här i butiken...Hoppas att du hittar just din favorit :)


Det är jag som är Lyckliga L8...

...och det som gör mig så lycklig är att få bo i Fulltofta mitt i natursköna Skåne med min käre make Christer och våra 3 underbara döttrar, Hanna, Maja & Klara som vi är så stolta över. Vi har alltid massor med djur både ute & inne & har tidigare även drivit ett djurhärbärge. Jag har ett förflutet som Hovmästare/värdinna på Trolleholms slott & har även arbetat mycket i mina föräldrars trädgårdsmästeri. Har bl.a. illustrerat böcker & kort som sålts till förmån för UNICEF & mycket annat... Jag är uppvuxen i en mycket kreativ & egenföretagande familj, så det är inte alls konstigt att jag i princip föddes med en penna i handen & ett stort intresse för inredning & pyntande. Jag driver E-butiken Lyckliga L8.

Vi har ca 60 återförsäljare till mina Lyckliga L8 prylar lite varstans i vårt avlånga land & det blir fler hela tiden och det gör ju mig så jätteglad :) Vill du själv bli återförsäljare, så är du välkommen att höra av dig till oss, vi har lite olika alternativ att erbjuda.


Nej, nu ska jag inte uppehålla dig mer...nu e det bara att klicka sig runt bland allt handtextat & jag hoppas att du hittar något som faller dig i smaken. Om inte, så skräddarsyr jag mer än gärna åt dig, efter dina personliga önskemål...hör av dig så fixar jag det...


Kram

L8

0